Xerrada sobre Tendències de Ciberseguretat

Com la IA i la computació quàntica canviaran els riscos de ciberseguretat en la societat actual.

0
0
Years
:
8
1
0
Dies
:
2
3
Hores
:
3
2
Minuts
:
4
1
Seconds
:
0
0
Items

Sorry, the time is up.

Apunta't  amb qualsevol d'aquests mètodes:

Estem preparats per al canvi?

La Ciberseguretat és una àrea que afecta a tota la societat en estar constantment connectada a Internet. Les noves tecnologies que estan ja presents entre nosaltres, i algunes que estan començant a emergir, estan canviant el paradigma de la societat no sols des d'un punt de vista laboral sinó des dels riscos que com a societat hem d'afrontar per estar hiper-connectats.
En la xerrada veurem com afecten aquestes noves tecnologies a la societat (ciutadans i empreses) canviant la percepció dels riscos de ciberseguretat associats a la tecnologia.

Jessica Rivera Galián

CEO & Co-Founder d'AUMENTIUM

Graduada en Gestió Aeronàutica amb especialització en Logística del Transport Aeri, ha desenvolupat la seva carrera professional al llarg de més d'11 anys.
Va començar la seva trajectòria professional en AENA, empresa nº1 del món en gestió d'aeroports, per a l'Aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat on es va desenvolupar professionalment a partir del seu primer any de carrera universitària. En el seu pas per AENA, es va exercir en la majoria dels àmbits de la gestió aeroportuària, com ara Seguretat, Serveis, Desenvolupament Comercial, Operacions, Facturació, Contractació de Proveïdors, entre altres. Gràcies a la seva experiència professional està especialitzada en lideratge, gestió d'equips i projectes, optimització i automatització de processos i millora de l'eficiència i la seguretat d'aquests.
Actualment és CEO i Co-Founder ​del projecte AUMENTIUM especialitzat en serveis de seguretat de la informació, transformació digital i consultoria estratègica.

Jorge Garcés Azofra

CTO & Co-Founder d'AUMENTIUM

Enginyer superior en informàtica, ha desenvolupat la seva carrera professional al llarg de més de 25 anys. Va començar la seva carrera professional com a professor de la Universitat de Deusto, passant posteriorment a l'empresa privada on ha tocat tots els àmbits del sector de la Ciberseguretat, desenvolupat temes d'Administració de sistemes, Hacking, Consultoria de seguretat, gestió d'equips i projectes, i responsable de seguretat.
Ha passat per grans empreses del sector com SIA (actualment dins del grup INDRA) i PwC (PricewaterhouseCoopers). També ha treballat com a responsable de seguretat dins del grup Banc Sabadell.
Actualment és CTO i Co-Founder ​del projecte AUMENTIUM especialitzat en serveis de seguretat de la informació, transformació digital i consultoria estratègica.

Documents

Sol·licita que t'enviem la presentació després de la xerrada a través del següent formulari.

Rebre presentació

Pròximes xerrades

Emprenedoria, de 0 a 100

Donarem un repàs dels diferents models d'emprenedoria, dels punts clau que hem de tenir en compte quan iniciem un projecte i com preparar, des de l'inici, una Start-up per a rebre finançament.

Pròximament

Seguretat per a tots

Revisarem els principis bàsics de ciberseguretat i algunes amenaces comunes, explicant com les mesures de seguretat s'apliquen igualment en empreses o en famílies amb un diferent grau de complexitat.

Pròximament

AUMENTIUM  ​Tots els drets reservats.

·  Avís legal  ·  Política de privacitat  ·  Política de cookies  ·

·  Avís legal  ·  Política de privacitat  · 
·  Política de cookies  ·

Inscripció

Rebràs un correu una vegada acabada la xerrada amb el pdf de la presentació

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.